jueves, 31 de mayo de 2012

FORMACIÓ - Aprèn a optimitzar el teu currículum



El currículum és la teva carta de presentació i, per tant, és important saber com optimizar-lo per aconseguir els teus objectius. En aquest sentit, una de les primeres activitats programades sobre aquesta temàtica és "El currículum basat en competències", que tindrà lloc els dies 4 i 15 de juny, durant la qual sabràs com reflectir, d'una manera clara i precisa, els coneixements, habilitats i resultats en el curriculum vitae.

L'1 de juny s'impartirà la sessió "Donar-me a conèixer a través del CV", en la que podràs aprendre com fer més atractiva una candidatura a través del currículum i la carta de presentació i aconseguir així una primera entrevista de feina.

Finalment, en el seminari "CV 2.0 i posicionament web", que se celebrarà el proper 7 de juny, comprovaràs com les xarxes socials són sistemes molt eficaços per posicionar-se a Internet i construir una òptima reputació online. Així, en l'activitat coneixeràs les claus per aconseguir una adequada presència a la xarxa que serveixi de suport a la teva recerca de feina.

Totes tres activitats tindran lloc al Centre per al Desenvolupament Professional Porta22.

Informació i eines online per a la recerca de feina

Al web Barcelona Treball pots consultar nombrosos recursos per elaborar un bon currículum i una correcta carta de presentació, des de guies i documents d'ajuda a eines i enllaços d'interès.

Així mateix, i per facilitar la redacció i presentació d'una candidatura en un lloc de treball concret, al portal també s'hi poden trobar eines per avaluar el potencial professional i àmplia informació sobre els sectors que generen més oportunitats d'ocupació en l'actualitat.

El currículum basat en competències (4 i 15 de juny)

Donar-me a conèixer a través del CV (1 de juny)

CV 2.0 i posicionament web (7 de juny)



Barcelona Activa

No hay comentarios: