viernes, 10 de junio de 2011

Presentació SEiEM - 21 de juny

Click per ampliar imatge



Click per ampliar imatge

































































































































































































































Benvolguts associats, col·laboradors i simpatitzants:

Avui us convidem a celebrar la posada en escena oficial de SEIEM (Secretariat i Empresa) que ha nascut fruit dels canvis que s'estan produint en la societat amb renovats i actualitzats objectius. Hem de deixar de banda les nostres antigues reivindicacions i assumir que el CANVI anirà en benefici del nostre col·lectiu per posicionar-lo d'una vegada per totes al lloc que li correspon.

La velocitat a la qual es succeeixen els canvis ha deixat enrere els models d'aprenentatge del s. XX. Mentre aquests ens ensenyaven tot el que en teoria havíem de necessitar al llarg de la nostra vida, els nous models d'aprenentatge i l'e-learning s'adapten perfectament a la societat canviant en què vivim.

El nou concepte d'ensenyament es basa en "aprendre a aprendre" per poder afrontar les circumstàncies d'un nou context sotmès a contínua evolució.

Per això el nostre col·lectiu que sempre ha de ser abanderat dels canvis, no podia en aquesta ocasió actuar diferent i els professionals del secretariat i les empreses i institucions, "caminant junts" trobarem el camí que ens permeti assumir plenament i sense frustracions el CANVI .

Des del nostre blog, en els dos últims anys, us hem anat transmetent, poc a poc, tot allò que ens semblava imprescindible per a aquesta nova etapa de la nostra professió i estem segures que el nostre present i el nostre futur marcaran una fita en la història de la nostra professió .

Us necessitem per consolidar el CANVI. Us adjuntem la invitació per l'acte de presentació que tindrà lloc el dimarts 21 de juny a l'Hotel España de Barcelona.

Esperem poder saludar-vos personalment i donar-vos les gràcies per la vostra confiança en nosaltres.
Rosa Martín Pagès
Presidenta SEiEM

1 comentario:

rosa dijo...

Molt interesant, intentaré anar-hi el proper dia 21